-

Idag hade jag ett par svarta jeans från Levis. Linne från vila och en kofta från Gina tricot.


Grattis Jasmine

Hejhej! Skolan var bra. Vi avslutade dagen med bio. Hela skolan var på "shoo bre". Trodde den skulle vara bra, men det var den tyvärr inte. Så den är inte värd att de hörni! Inte att lägga 100 spänn på iaf. Efter skolan åkte jag hem och har kollat på bigbrother och luckan i LA. Några av favorit programmen just nu! Ska snart ta bussen in till stan för att köra ett step-pass. Härligt! Puss

Sen vill jag även säga grattis till min bästis Jasmine som fyller år idag! GRATTIS


Outfit


påsk

Hej hörni! Här kommer en liten uppdatering om vad jag gjorde i påsk. med andra ord för några dagar sen.
Vi firade påsken med mat, prat, påskägg och trevligt sällskap. Jag hade det bra helt enkelt.

hoppas det smakar

fick en fråga från Linnea om receptet på cheesecake-browniesarna jag och sanna bakade här om dagen. Och självklart kan du få det Linnea!

Cheesecake Brownies


ca 16 brownies

Ingredienser

Cheesecakesmet
225 g Philadelphiaost
1 äggula
0,8 dl strösocker
1/4 tsk vaniljextrakt ( eller 1 tsk vaniljsocker)

Browniesmet
100 g mörk choklad, 70%
115 g smör
1,8 dl strösocker
2 ägg
1 nypa salt
1,5 dl vetemjöl

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. I en bunke, vispa ihop alla ingredienser till cheesecakesmeten med elvisp.
3. För browniesmeten, smält chokladen tillsammans med smöret i micron eller över vattenbad. Låt svalna något.
4. Vispa ägg, socker och salt till en fluffig och vit smet.
5. Vänd försiktigt först i den smälta chokladen och sedan mjölet. Försök att behålla smeten så fluffig som möjligt.
6. Klä en ugnsform, ca 20x20 cm, med bakplåtspapper. Häll först i så gott som all chokladsmet i formen (spara några matskedar). Häll sedan i cheesecakesmeten och bred försiktigt ut den ovanpå chokladsmeten. Klicka ut resterande chokladsmet och skapa ett virvelmönster med hjälp av en kniv eller gaffel.
7. Grädda mitt i ugnen i ca 30 minuter. Kakan ska vara en aning kladdig när du tar ut den. Låt svalna och skär sedan i lagon stora bitar.

bak

resultatet av vad jag och Sanna bakade idag. Cheesecace-brownies. Super gott!

mys vid bryggan

igår åkte jag och Julia med pappa in till maxi vid fyra. Vi köpte lite smått&gott och tog bussen vidare till stan. Där mötte vi upp Jazze och gick runt på stan ett tag och kollade runt lite. Sen gick vi till bryggan och slog upp våran lilla piknik. Jag tror de flesta som gick förbi tyckte vi var lite komiska, men vi hade det bra och det är det som är huvudsaken! När vi kom hem pratade vi ett tag och sedan somnade vi alla rätt så snabbt.
Nu sitter jag och lyssnar på musik och har inte så mycket att göra. Tjejerna har åkt hem och jag försöka hitta på något att göra. puss

svar på kommentar

Postat av: Hanna
Vilken affär är skorna från? Skitsnygga!
svar: Dom är från skopunkten. Jag vet, visst är dom snygga!
Postat av: anonym
Var har du köpt din foundation, och vad kostade den? :)
svar: Min foundation är köpt på Åhléns och den kostar 435 kronor.


5 april

Hejhej! Dagen började med att ta det lugnt. Kollade på BigBrother, åt frukost och slappade. Nu har jag precis sminkat mej och gör mig redo för att åka in till stan för att träffa Jasmine och Julia. Vi ska köpa lite godis och sånt och sätta oss vid bryggan och ha det bra! puss

Barkarby

Idag åkte jag + familjen till barkarby. Tanken var att åka till stockholm (stan) och shoppa och gå på foto-museet.Men vi valde barkarbys outlet istället och bestämmde att vi tar det andra lite senare i vår. Vi gick i alla fall runt där ett bra tag och så åt vi även på Pizza Hut. Så otroligt gott! När vi kom hem kom mormor och morfar på besök en stund och nu ligger jag i sängen och ska kolla på ONe Tree Hill. Ha det bra. puss

shopping - barkarby


3 april

Hej! idag började dagen med att jag, Sofia och pappa åkte till doktorn. Efter det åkte vi till tandläkaren då Sofia skulle fixa nått med tandställningen. Vi åkte sedan vidare till Maxi och Apoteket och hämtade ut medicin och handlade lite. När jag kom hem träffade jag sanna en stund och sedan satt jag mej vid datorn och uppdaterade bloggen och kollade på Desperate Houswives. Jätte bra avsnitt! Vid fem åkte jag + familjen in till stan för att gå på bio. "Kvarteret Skatan" såg vi. Lite små rolig var den, värd att se. Nu sitter jag och Sofia med en varsin dator och lyssnar på musik. ha en bra kväll. puss

shopping de senaste dagarna

Detta har jag shoppat de senaste dagarna. Skorna är vanliga tygskor, inge speciellt märke. Väldigt sköna, enkla och behövliga. Man kan ju aldrig ha för många tyg skor.
Krämerna är återfuktande, alltid bra att ha!
Sedan har vi en super bra foundation + borste.

sälen

I fredags bar det av till Sälen med julia och hennes mamma och pappa. Det tog cirka sex timmar att åka. För att fördriva tiden lyssnade vi på musik, snackade, åt och kollade på film. När vi kom fram hyrde vi skidor och sånt och sedan åkte vi till stugan vi bodde i.
På lördagen gick vi upp rätt så tidigt. Åkte till backen/backarna för att åka. Där vi var hette Kläppen. Det var jätte bra backar och vi hade jätte bra väder. På kvällen åkte vi och bowlade och hade det jätte bra.
Söndagen såg ungefär likadan ut. Vi åkte skidor till ungefär fem och sedan åkte vi hem och chillade. På måndagen åkte vi hem och var hemma vid tre. Träffade Sanna på kvällen och vi kollade på Big Brother och myste lite. Trevligt trevligt!

update

I tisdags förra veckan efter skolan åkte jag tillsammans med cajsa och cornelia hem till cornelia. vi taggade till lite till Fuego och drog till friskis vid sex.
Efter skolan i onsdags åkte jag hem och chillade lite. Tog bussen in till stan igen och körde ett step-pass. Efter det följde jag med kajsa hem. Vi handlade lite mat, lagade och åt maten, kollade på film och hade det bra. Sov även där.
På torsdgas morgonen tog jag en promenad till skolan. Kajsa bor nämligen rätt så nära så det är super bra! I skolan hände väl inte så mycket. Litet tomt utan Alex som är i Karibien och har det bra. Avunsjuk! Men det är hon värd! Efter skolan åkte jag till tandläkaren och sedan åkte jag och Julia till maxi för att köpa lite godis och annat gott till Sälen.  När jag kom hem  packade jag och gjorde inget speciellt.

.

Hejhej!
Ska kolla på ett avsnitt av Desperate Houswives och sedan ge er en rejäl uppdatering. ses snart. puss

RSS 2.0