27/6 - 29/6

Hej! Har inte kunnat blogga de senaste dagarna för att min batterisladd gick sönder..trodde jag.
Men det har väll inte hänt så speciellt mycket. Har chillat galet på jobbet med Julia och Rickard.
Idag efter jobbet åkte jag och pappa in till stan och hälsade på mormor. Sedan hämtade vi upp min moster som skulle åka tillbaks till England. På väg hem stannade vi på Media Markt för att kolla vad som var fel med sladden, men självklart var det inget fel, och nu funkar den. Men fick i alla fall med mej ett nytt skal till mobilen.
puss
 
 

tisdag 26/6

Hej på er! 
Just nu sitt/ligger jag i min säng. Jag kollade runt lite på spotify efter ny musik och kom till Maroon 5s album Overexposed. Vet inte om det är nytt, men det släpptes 2012 och jag har bara hört en låt så jag antar det. Aja, det är riktigt bra i alla fall. Så det spelas på spotify hos mej. Intressant information jag vet, men ni fick i alla fall ett tips på bra musik! 
Idag har jag vart på jobbet, som vanligt. Efter det åkte jag och Julia hit. Vi har kollat på One Tree Hill och bakat scones. Det var underbart, båda sakerna. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik  och skriva på min "vad jag ska köpa i England" lista. Och för er som bryr sig, nu är det klart. Jag och min lillasyster ska ta oss till England, helt själva...det kommer bli intressant detta. Blir inte förvånad om vi blir tagna av polisen för att ha knark i bagaget, eller missa vårt plan eller något sådant. Men jag får hålla tummarna på att det går bra. Puss och godnatt :*
 

måndag 25/6

Hej! Ligger och chillar i sängen och lyssnar på musik. Tiden på jobbet såg ut som vanligt. Spela spel, äta, måla, äta och leka. Rätt bra jobb ändå. Nu ska jag kolla runt på bloggar och kollar förmodligen lite på One Tree Hill också. 
Fick nyss reda på att när jag och min lillasyster åker till England kommer vi förmodligen inte ha några som "tar hand om oss" när vi kommer fram...på Heathrow. Som är typ gigantisk! Det går seriöst bussar på parkeringarna för att det är så stort...hjälp! hoppas det fixar sej. puss
 
 
frukost
 

lördag 23/6

Igår blev en riktig slappardag för mig och Sanna. Kollade på film och åkte sedan in till stan och åt på China River.  Tanken var att äta på Fugu, men när vi kom ner på stan var varenda lite affär/restaurang stängd. Vi fattade inte varför tills vi träffade Cajsa, som gav oss svar på den frågan. RÖD DAG var det ju så klart... aja. Riktigt trevligt att träffa Cajsa igen, det bästa som hände den dagen faktiskt. Vi hittade i alla fall China garden, som räddade vår kväll. Käkade buffé och åkte sedan hem och kollade på mer film. 
 
 

söndag 24/6

Hej hallå på er!
Internet har krånglat hela dagen så har inte kunnat blogga idag. Känns inte så aktuellt heller med tanke på att jag vaknade halv tre, PÅ DAGEN idag. Förstår inte varför riktigt eftersom att jag somnade runt tolv igår. Med lätt matte kan jag alltså meddela att jag sov i 14 timmar och 30 minuter. Lite onödig information som jag känner att ni måste veta. 
Vi sex kom morfar förbi och gjorde oss sällskap under middagen. Mysigt! Grillat stod på menyn, vilket alltid går hem. Just nu ligger jag och är på förvånansvärt bra humör. Förmodligen är det väll för att mina favoritkillar uppträder för mig, live, i mitt rum,  spelas på spotify. Ska fortsätta lyssna på dom och kolla runt lite efter saker jag ska köpa i England. Åker dit om cirkus 2 veckor. ska bli skönt att åka bort! aja, hoppas ni har njutit av att läsa detta otroligt  intressanta inlägg. Ps. om ni träffar på Harry Styles kan ni gärna skicka hit honom till mig. Tack, puss och hej!  
 
 
ni får en bild från USA, åh så jag saknar det 

godmorgon 23/6

 
Tjaa! Jag och Sanna ligger och myser och lyssnar på Justins gamla låtar, haha så söt! Vi vaknade vid nio och åt frukost. Idag ska vi ha en slappar dag, ta det lugnt och kolla på film. MYS! puss

19/6 - 12/6

 
Två bilder från veckan. Har fortsatt jobba på förskolan, och det har vart riktig roligt. Inte så mycket mer med det. Hoppas ni har haft en bra vecka. puss

midsommar 22/6

Midsommar började med att jag cyklade upp till Ekeby med sällskap av Theres och Sanna. Vi började med att stå parkeringsvakter i några timmar. Konstigt nog var det riktigt kul, och så en liten bränna på det. Ställde mig sedan vid pilkastningen och det gick bra det med. Pengarna rullade in som dom skulle och jag och Sanna åkte hem till mej och fixade oss lite och sedan drog vi tillsammans med min familj till Julia. Där var även Tova. Vi hade det riktigt mysigt. gjorde kransar, åt mat, spelade kubb och vädret var på topp. Hoppas eran midsommar var lika bra som min. puss&kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

dag 8 - måndag 18/6

Alarmet ringde klockan sju idag. Gick upp och fixade mig och cyklade sedan till "jobbet". Vuxet, jag vet. Dagen gick över förväntat bra. Den gick både snabbt och det var inte alls lika tråkigt som jag förväntat mig. Kom hem för inte alls länge sen. Har kollat på lite One Tree Hill och ska nog fortsätta med det. Ha en bra dag. puss
en bild på mej och sanna panna förra sommaren

dag 7 - söndag 17/6

Gårdagen började med en rejäl brunch, så sjukt gott! Sedan åkte jag och hälsade på mormor på sjukhuset med moster, Sofia, mamma och morfar. Vi var där ett tag och åkte sedan hem och åt mat. Träffade sedan Sanna på kvällen. Vi var med killarna ett tag och sedan åkte jag hem och kollade på One Tree Hill och somnade sedan.

Dag 6 - lördag 16/6

Igår var jag med Sanna och Julia. Vi tog en tur till maxi och köpte glass, kollade på film och lyssnade på musik. Puss

 


dag 5 - fredag 15/6

Igår var faktiskt en riktigt bra dag. Den började med städ. Inte den bästa början men ändå. Vid fem åkte jag och min moster tills sjukhuset och hälsade på mormor. När jag kom hem efter det träffade jag Sanna. Vi var med killarna tills en sak kom i mellan och tillslut var det bara jag,Sanna och Jens kvar. Vi gjorde allt och ingenting kan man säga. Kom hem vid två och slocknade på direkten.

Dag 4 - torsdag 14/6

Igår hände inte så mycket. Jag var med Julia på dagen, och sedan på kvällen träffade vi även killarna + Sanna. Pusspuss


Dag 3 - onsdag 13/6

Som jag skrev tidigare vaknade jag med Jazze vid min sida. Efter hon hade åkt hem åkte jag till Sanna. Vi har vart med killarna hela kvällen, och haft det bra. Ligger och kollar på "One Tree Hill" nu och ska snart sova. Puss & godnatt

 


Svar på kommentar

Tack Linnea! Klänningen kostade bara 100 kr. Den fans i vitt, svart och möjligtvis röd tror jag. Kram


Dag 2 - tisdag 12/6

Gårdagen började bra, men ett besök av Jazze som kom till Uppsala. Jag, Julia och Jazze gick runt på stan ett tag och åkte sedan hem till mej och käkade tårta. Vi gjorde inte så mycket mer, utan åkte in till stan igen vid sju. Åt kebab och mötte sedan upp Kajsa. Gick vidare till ekonomikum och bar dör ett tag. Träffade Alex och hennes gäng och hängde på dom. Förflyttade oss till Stadsparken och chillade där ett tag. Tappade folk under kvällens gång, så tillslut var det bara jag och Jazze som somnade rätt så snabbt när vi kom hem.

Idag vaknade vi vid elva. Åt frukost och gjorde inte så mycket. Jazze åkte hem vid ett. Jag städade lite och sedan träffade jag Sanna. Vi sitter nu och kollar på Wallander. Planerna för ikväll är få, den ända som är satt är att vara vakna så länge vi vill/pallar eftersom att det är första dagen på sannis sommarlov. Puss

 


Dag 1 - måndag 11/6

Hej! Idag var det den första "riktiga" dagen på sommarlovet. Jag, Julia och Cajsa gick runt och myste på stan. Åkte även till lager 157 där jag köpte en klänning. Jag och Julia åkte hem vid tre och träffade sedan på Linnea, Line, Emelie och Lisa. Vi var med dom ett tag och åkte sedan hem och gjorde en tårta.

Förresten har jag bestämt mig för att försöka blogga varenda dag på lovet. Bara satt ni vet alltså. Hehe


 


sommaravslutning

Hej!
Igår var det sommar avslutning på skolan. Känns helt sjukt att ha gått ut grundskolan. Det började i andra skolans aula. Sedan gick vi alla till våran skolan, "minglade" runt lite och sedan samlades alla i sina klassrum. Vi fikade, fick betyg och så. När det var klart började gråtfesten. Dels för att sluta Kunskapsskolan, som jag faktiskt kommer sakna. Men den största anledningen var för att en av mina absoluta bästa kompisar ska flytta. Kommer kännas konstigt utan henne här i Uppsala.
Jag och ett stort gäng drog sedan ner på stan för att äta på Dragon Palace. Riktgit gott! Åkte sedan hem och firade med släkten. Senare på kvällen träffade jag några kompisar och hade det bra.
fler bilder kommer senare

Bal 2012

I tisdags var det dags för bal. Kvällen blev väldigt lyckad enligt mig, och jag hade jätte roligt!


Skansen - grönan

I måndags vaknade jag hos Cornelia. Vi tig bussen till stationen för att möta upp klassen. Därifrån tog vi tåget till Stockholm. Vi började med en tur på skansen, och sedan grönan. Det var inte alla mycket folk, bra väder och bästa sällskapet!



Söndag 27/5

Söndagen spenderades med Cornelia och en liten del av hennes släkt. Vi gick på en "föreställning" och åt sedan middag, trevligt! Jag och Cornelia åkte sen till Ica och sedan hem till henne och kollade på BigBrother och Ps.I love you!


RSS 2.0