If i'm louder, would you see me?

Tog en promenad ikväll igen, så himla härligt nu när det börjar bli varmt och ljust ute på kvällarna! Med one direction i öronen blir den stunden på dagen en av den bästa! När jag kom hem tog jag en dusch, och nu sitter jag i min onepiece och kollar på film. Ha en bra kväll hörni! Puss


tonight, we are young

Hej! Igår vid sex tog jag bussen till stan. Där mötte jag upp Jazze och Lina. Vi gick runt och tittade lite, åt även på Subway. Vi tog bussen till Flogstad med några andra i förväntan på fest på ett av taken. När vi väl kom dit var det självklart inget. Vi gick ändå upp på ett tak och chillade lite. Sedan träffade vi på lite mer folk och drog till Stenhagen. Festen där var inte heller så vidare rolig, så vi drog tillbaka till Flogstad och bestämde oss för att åka till Gamla Uppsala på en fest. När bussen kom och alla skulle på märkte jag att vi hade blivit sjukt många. Vi tog i alla fall bussen till någonstans mitt ute i ingenting. Fick typ gå en kilometer till festen, som inte ens var en fest, så det var bara att åka tillbaks igen...kvällen slutade med nattkäk med Jazze och Lina på Donken. Sedan åkte vi hem till Jazze och somnade på direkten.
Trotts hur kvällen såg ut var den ändå rolig. Lärde känna flera underbara människor. puss
Mobilen laddade ur på bussen in till stan, därför blev det inga bilder tagna.

you got that smile, that only heaven can make

Idag åkte jag in till stan vid halv 12. Jag och mamma gick till en skräddare, som inte skulle hinna fixa min klänning tills balen...så jag och pappa fick åka till en annan. Hon kunde fixa den så det var bra! sen åkte vi och handlade och nu har jag precis kollat på Big Brother. Sitter och lyssnar på "Next to you" med Justin Bieber och Chris Brown. Låten påminner så himla mycket om sommaren, åh vad jag längtar!
puss!

17 maj

Hej hörrni! Idag(igår) har jag inte gjort så mycket. Jag har legat hemma och bara tagit det lugnt. Sen har jag även beställt min avslutningsklänning och vart ute och gått. Trevligt! Nu ska jag förmodligen sova, om jag inte kollar på en film. Vi får se. puss

svar på kommentar

l om balen: Vart har du köpt din klänning? :)
svar: Min klänning är köpt från hemsidan http://www.jennyjoseph.com/.
Klänningarna sys någon stans i Kina har jag för mej.

balen

en bild på min bal klänning och på skorna till balen. Kommer inte visa hela bilder, utan det blir en överraskning!

15 maj

Var inte alls taggad för skolan imorse. Inte för att jag är de vanligtvis men aja. Vi började med sista nationella provet, vilket var i matte. Det gick bra tror jag, kändes bra i alla fall. Så jäkla skönt att ha alla prov gjorda!
Efter skolan åkte jag ner till stan med Julia och Cajsa. Köpte skor till balen, och så delade jag och Julia på en Cupido sallad. så gott! Jag och Julia tog bussen hem och sen jag kom hem har jag hunnit kollat på bigbrother och one tree hill.
jag och Sofia för väldigt länge sen

14 maj

Dagen har vart mycket bra. Började med sovmorgon. Sedan lite jobb i skolan och sedan vidare till skaris med några till från bal-komiten. Vi kollade hur det såg ut och planerade lite. Mycket att göra, lite tid. men hoppas det blir bra! Fick sluta lite tidigare också, så jag åkte ner på stan och kollade lite. Bl.a på skorna jag ska ha på balen, förmodligen kommer dom i imorgon. Jag och Cornelia åkte sedan hem till henne och kollade på tv osv. Pappa kom och hämtade mig. När jag kom hem kollade jag på BigBrother och ska snart ta en dusch. ha det bra. puss
jeans - Levis
linne - forever 21
tjocktröja - bikbok
jeansjacka - bikbok

tårtkalas

hej! Igår kom mormor och morfar hem till oss på middag. Min moster och hennes man gjorde en super god soppa, och sedan blev det morots "tårta" till efterrätt. riktigt gott!
älskade mormor

valborg - 2012

Lite bilder från valborg.
Dagen började med att jag och Julia åkte till maxi för att köpa allt till våran picnik. Vi mötte upp Cajsa på stan och kollade på fors ränningen. Sedan gick jag och Julia till slottsparken och hade vår picnik. super mysigt! Åkte sen hem till mig och grillade och umgicks med våra familjer. Riktigt bra valborg blev det!

uppdatering

april:



1. sista terminen i skolan började gå fortare och fortare. alex, jag och jazze i skolan
2. Min underbara vän Jazze fyllde år, älskar dej
3. dags för spexfoto. cajsa, jag och julia
4. Annie från Halmstad var uppe och hälsade på, riktigt roligt! Hade inte träffats på tre år
5. solen blev allt starkare och starkare, första "solningen" för året
6. Den bästa mamman i världen fyllde år
Maj:



Började bli varmare och varmare så jag tog mitt lilla pick&pack och satt mej ute några kvällar i rad. Kollade på bla. one trre hill och lyckan i LA, pluggadeoch drack smoothie
Skittles kom in i mitt liv haha. Började med att jag och Sanna hittade det på maxi. Sedan när min moster kom hit från England hade hon med sig det till mej!
Sen i fredags åkte jag, Julia, Amanda och Cornelia hem till Cornelia efter skolan. Jag och Cornelia åkte sen och tränade och sedan mötte vi upp Julia och Amanda på stan och drog till Cornelia igen. Där lagade vi mat, kollade på film och hade det super!

godnatt

Hej! Hade tänkt att göra uppdateringen jag skrev om på inlägget innan, men när jag skulle ladda över alla bilder funkade det inte...men nu är dom sparade på datorn så uppdaterar imorgon istället, är så jäkla trött nu så. Godnatt
känsliga tittare varnas...haha bilder från mitt melonätande förra helgen

back on track

Hejhej!
Sitter med Theres och snackar om allt möjligt och väntar på Amanda. Vad vi ska hitta på har jag ingen aning om, förmodligen kolla på någon film och göra smoothie.
Hade tänkt att lägga upp lite bilder från de senaste...veckorna. Tror jag ska börja blogga nu efter ett uppehåll!
Hörs sen, puss
för lite mer än ett år sen haha

-

Hej hörrni!
Uppdateringen de senaste veckorna har inte gått så bra..pallar/hinner verkligen inte!
Antingen går jag i skolan, pluggar, tränar, kollar på one tree hill osv.
De senaste veckorna har väl livet rullat på rätt så bra. Det har blivit mycket bättre väder, helt sjukt najs!
Jag har gått och blivit kär. Om jag säger förnamnet fattar ni nog...Harry. Så underbart gullig!
Ska försöka ta tag i bloggen. När vet jag inte, men snart hoppas jag! Men ni får ha det så bra så hörs vi! puss


RSS 2.0